Nederlands

Raadpleeg Evalueer Verbeter

Boek meer succes door nauwere betrokkenheid met uw klanten.

Wij kunnen u helpen bij het onderzoeken, meten, volgen en verbeteren van klanttevredenheid.

Wij kunnen enquêtes houden onder uw klanten, om een duidelijk beeld te vormen over hun behoeften en verwachtingen, hun ervaringen en meningen.

Via de telefoon, rechtstreeks contact of online, onze enquêtes zullen dieper inzicht geven in uw klanten, uw concurrenten en uw marktpositie.

Wij zijn actief over de hele wereld en ondersteunen onze klanten bij hun internationale bedrijvigheden. Ons team van meertalige, moedertaalsprekers hebben onderzoek gedaan naar de klanten van onze opdrachtgevers in bijna alle landen van de wereld, en hen bijgestaan bij het leveren van uitstekende dienstverlening aan hun klanten, waar deze zich ook bevinden.

Dit inzicht is van onschatbare waarde bij het bieden van gevestigde producten en diensten op nieuwe markten, of bij de ontwikkeling van producten en diensten om door te breken op andere markten.

Maar we doen meer dan alleen enquêtes uitvoeren. Wij bieden vooral praktische actieplannen.

Deze zijn gericht op de fundamentele doelstellingen van uw bedrijf en leveren snel verbeteringen in de kritische onderdelen van succes, zoals opbrengsten, klantloyaliteit, marktaandeel en reputatie.

Zodoende, of u nu

 • Erachter wilt komen wat uw klanten vinden
 • Huidige klanttevredenheidsactiviteiten wilt verbeteren
 • Meer betrokken wilt zijn met uw klanten
 • Een volledig klanttevredenheidsstrategie wilt ontwikkelen

Wij kunnen u helpen.

Sinds 1991 hebben we ervaring in het werken met succesvolle en veeleisende klanten bij het verbeteren van hun prestaties en het behalen van een groter commercieel succes.

Bijna al onze klanten zijn wereldwijd actief, met vestigingen in vele verschillende landen en productiecentra in elke regio.

Wij hebben hen al meer dan 20 jaar lang bijgestaan en hen geholpen bij hun transnationale activiteiten en hen op consistente wijze diensten geleverd van de hoogste kwaliteit en kloven tussen verschillende economieën, culturen en samenlevingen overbrugd.

Onze adviseurs, analisten en onderzoekers zijn deskundig en professioneel. Ze beschikken over een enorm brede en diepgaande kennis en hebben gewerkt voor talloze bedrijven, groot en klein, in vele verschillende bedrijfstakken over de hele wereld.

Wij zijn gevestigd in Buxton, in het hart van het Engelse Peak District Nationaal Park, niet ver van Manchester, Liverpool, Leeds, Sheffield en Nottingham, op 2 uur van Londen en op minder dan 90 minuten van vier internationale luchthavens.

Elke klant is belangrijk voor ons en we werken hard om een dienst te leveren die toegewijd, enthousiast, flexibel en professioneel is.

De kwaliteit van ons werk heeft een portfolio van vooraanstaande klanten aangetrokken. Ze zijn meestal zeer succesvolle bedrijven, voornamelijk marktleiders, vaak van wereldklasse. Vele bieden reeds een hoog niveau van klanttevredenheid, maar ze hebben zich tot Customer Satisfaction UK gewend om te helpen een uitstekende klantervaring te ontwikkelen om zo hun succes te behouden en te vergroten.

Dynamisch, effectief en ambitieus, onze klanten stellen zichzelf zeer hoge eisen en verwachten niets minder van hun leveranciers!

Huidige en recente klanten zijn::

 • BAE Systems Applied Intelligence, levert oplossingen in cyberveiligheid, financiële criminaliteit, communicatie-inlichtingen en digitale transformatie om kritische bedrijfsmiddelen te beschermen en te verbeteren
 • QlikTech, een leverancier van Business Intelligence systemen, gevestigd in de Verenigde Staten. Met het product QlikView is het bedrijf genoteerd in Forbes magazine als het derde snelst groeiende softwarebedrijf in de Verenigde Staten na Google en Amazon. Het draait momenteel een omzet van bijna 400 miljoen dollar en kent een consistente groei van meer dan 20% per jaar
 • Openet is een in Dublin gevestigde leverancier van transactiebeheer-software aan netwerkbeheerders van meer dan 80 van 's werelds grootste dienstverleners in 28 landen en heeft een aanhoudende groei bereikt van meer dan 33% per jaar.
 • Control Circle is een toonaangevende leverancier van beheerde en cloud-gebaseerde diensten aan bedrijven en online ondernemingen. Het is gevestigd in Londen Docklands en groeide met meer dan 50% in 2012.
 • Cordys, is gevestigd in Nederland en levert toonaangevende, procesgerichte software waarmee organisaties de manier waarop ze zaken doen met een grotere snelheid en flexibiliteit kunnen veranderen en innoveren.

Wij werken in alle sectoren, maar zijn vooral ervaren in de wereldwijde IT- en communicatiesector, waaronder enkele van de grootste en snelst groeiende bedrijven in deze sector.

Wat onze taak ook is en wie onze klant ook is, ons werk is gefundeerd op drie kernwaarden:

 • Een uitstekende kwaliteit van dienstverlening naar onze klanten.
 • De hoogste normen van integriteit en professionaliteit.
 • Het leveren van tastbare verbeteringen in de prestaties.

Zakelijk succes is gefundeerd op goede relaties en nauwe betrokkenheid met de klanten. Wij verzekeren dat dit gebeurt.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen om het succes van uw bedrijf te vergroten. Als u ons in het Engels te woord kunt staan, kunnen we sneller reageren.

Contact us on +44 (0)1332 845845 or click here to email us.